Verslagen

8° Finalewedstrijd Beker van West-Vlaanderen

ZVC BERCA MIDDELKERKE                 ZVC LOCAL – B                                    9          2

Na 2 teleurstellende wedstrijden in de competitie moesten we ons dringend herpakken om ons bekeravontuur te kunnen verderzetten. Tegen een reeksgenoot begonnen we direct gretig aan de partij en kwamen we al zeer vlug op een 2 – 0 voorsprong. De bezoekers kwamen daarna iets beter in de wedstrijd en konden de aansluitingstreffer scoren, maar dit was het signaal voor Berca om het pedaal terug in te duwen. En dit resulteerde in een 9 – 2 overwinning. Er werd aan een hoog tempo gevoetbald en er werden heel mooie combinatie op de mat gelegd. Enkel bij het afwerken ontbrak ons nog wat geluk, maar het was een collectief sterke prestatie. De grinta en het mooie, verzorgde voetbal kwam terug en zo kunnen we ons avontuur richting finale verder zetten.

SPEELDEN VOOR ZVC BERCA MIDDELKERKE

Bart (kapitein) – Kenji (doelman) – Anthony – Kevin – Kenneth – Arno – Arno V – Noa

Scoorden: Kevin en Kenneth (elk 3x) – Arno B (2x) – Anthony (1x)

Il Gallo - ZVC Berca Middelkerke 7 - 5

We kregen vandaag een lesje in nederigheid …

Enkele oudjes die gekwetst waren en de andere oudjes lieten na verloop van tijd de

meeste speelminuten aan de jonge garde en dat liep verkeerd af …

Na een zeer goede start kwamen we met mooi voetbal 0 – 3 voor.

Maar dan begon de miserie … In plaats van de wedstrijd uit te tikken en geduldig te

blijven, begonnen we alle normen van het voetbal uit het oog te verliezen …

Teveel individueel spel, teveel balverlies, te trage passing, amper nog verdedigen en dat

kwam ons duur te staan …

In plaats van met een makkelijke overwinning naar huis te gaan kon de thuisploeg

verdiend de overwinning nemen!

SPEELDEN VOOR ZVC BERCA MIDDELKERKE:

Bente – Bart – Arno – Gianni – Noa – Jacques – Kenneth

SCOORDEN:Arno en Jacques (elk 2x) – Gianni (1x)

ZVC Berca Middelkerke - ZCB Sport 2000 5 - 4

Voor het eerst in de nieuwe zaal en direct een moeilijke wedstrijd. De partij was

evenwichtig en dat resulteerde zich ook in het scoreverloop.

Nadat we op een 4 – 3 voorsprong kwamen, gingen de bezoekers zonder doelman spelen.

Zo kon Kenneth de 5 – 3 scoren, maar juist voor het einde kwamen de bezoekers nog

terug tot 5 – 4.

Een verdiende overwinning voor de thuisploeg in de eerste wedstrijd in de nieuwe

thuishaven.

Bente – Bart – Kenneth – Anthony – Arno – Gianni en Tom

SCOORDEN:Anthony (2x) – Kenneth – Gianni en Arno (elk 1x)

JEUGDCUP WEST 2021/2022 - U17 - SCHOLIEREN - ZVC BERCATRAPPERS
ZVC BERCATRAPPERS MIDDELKERKE - SOCCERBOOST 1 - 2

Wedstrijd met veel inzet, ondanks dat de tegenstrever het meest balbezit had waren de beste kansen toch voor ons. Een laag blok zorgde ervoor dat we weinig kansen weggaven maar in de omschakeling gevaarlijk waren. Helaas liet onze afwerking het afweten. Uiteindelijk vonden onze “Langemarkse vrienden” toch een gaatje 0 - 1. Niet aangeslagen maakten we snel gelijk, ondanks nog een paar kansjes voor ons verloren we de wedstrijd met een afgeweken shot. Eindstand 1 - 2.

ZVC BERCATRAPPERS MIDDELKERKE - ZVC BERCASHOTTERS MIDDELKERKE 2 - 8

In de Bercastrijd moesten onze eerstejaars het bekampen tegen een volledige ploeg tweedejaars vedetten. Opnieuw laag blok wat resulteerde in een gevleide 2 - 0 voorsprong na snelle counters door de jongsters. Helaas konden we dit niet volhouden en werd ieder foutje genadeloos afgestraft met een overdreven 2 - 8 einduitslag.

KV KORTRIJK - ZVC BERCATRAPPERS MIDDELKERKE 7 - 0

Onze laatste wedstrijd tegen Kortrijk was de wedstrijd te veel. Ze toonden ons alle hoeken van het veld. De vermoeidheid sloeg toe waardoor er veel gaten kwamen en ze gemakkelijk enkele doelpunten konden scoren. Eindstand 0 - 7.

Toch fier op mijn ploeg eerstejaars scholieren, die enkele mooie acties toonden zowel individueel als collectief. Volgende week gaan de Bercatrappers er opnieuw vol tegenaan.

SPEELDEN VOOR ZVC BERCATRAPPERS MIDDELKERKE:

DEVOS Jules – DERAMOUDT Sam – VANDECASTEELE - Noah – MOCAR Theo – BRICHE Mathis – VANDEVIJVERE Emiel

COACH:                       DEVOS             Robin

JEUGDCUP WEST 2021/2022 - SCHOLIEREN U17 - ZVC BERCASHOTTERS MIDDELKERKE
In onze 1° wedstrijd van de competitie tegen onze collega’s van ZVC Bercatrappers, beginnen we onwennig en was de stand al vlug 2 - 0 in hun voordeel. Na een 10’ vonden we elkaar en ondanks flink weerwerk van de toch jongeren spelertjes werden we niet meer bedreigd en liepen we vlot uit tot 2 – 8.
ZVC BERCASHOTTERS MIDDELKERKE - SOCCERBOOST 3 - 1
Soccerboost probeerde van in het begin met mooie combinaties te dreigen, slaagden daar ook in en konden betrekkelijk vlug scoren. Maar net zoals in de eerste wedstrijd, namen we daarna de match in handen waarbij Soccerboost dit aanvoelde en heel vaak in de fout ging. Tenslotte scoorden we doordat tegenslag in de afwerking slechts driemaal, maar we kwamen niet echt meer in gevaar en terug 2 puntje binnen.
KV KORTRIJK - ZVC BERCASHOTTERS MIDDELKERKE 2 - 5
De laatste match tegen KV Kortrijk was ook de mooiste, langs beide kanten mooie combinaties, twee sterke doelmannen waarbij we van 1 – 0 naar 1 – 1, van 1 – 3 naar 2 – 3 gingen, maar in de tweede helft duwden we terug het gaspedaal in en ondanks stevig en mooi weerwerk legden we de 2 – 5 winst vast. Aldus op de 1° speeldag haalden we 6 op 6, proficiat.

SPEELDEN VOOR ZVC BERCASCHOTTERS MIDDELKERKE:

DELVAUX Nathan (doelman) – ACHAK Esteban – DESCHRYVER Jacques - VERMEIRE Neo - RAJI Hossam - MAKANZA MBELEBA Noah – OUANANA Badis

COACH:                       DELVAUX                    Jonathan

AFGEVAARDIGDE:       DESCHRYVER              Martin

2° SPEELDAG – 06/03/2022 - GISTEL - PREMINIEMEN - U11

ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE            CARRIER GISTEL                      7          0

VOOR DE MATCH HADDEN WE ONS VOORGENOMEN OM ER DIRECT DE PEES OP TE LEGGEN EN ONS NIET ZOALS DE VORIGE KEER IN SLAAP TE DOEN WIEGEN.MET DEZE MISSIE KWAMEN DE JONGENS DAN OOK OP HET VELD EN KONDEN WE BINNEN DE 5 MINUTEN 3 DOELPUNTEN VERZILVEREN DOOR HET HOGE DRUKZETTEN VAN ONZE SPITSEN;DE VERDEDIGING KON DAN OOK GOED AANSLOTEN WAARDOOR ONZE JONGENS OP DE HELFT VAN CARRIER TOCH GEVAARLIJK BLEVEN EN WANNEER CARRIER TOCH OVERKWAM DAN WAS HET ONZE VERDEDIGING DIE HEN MOOI OPVING EN COMMUNISEERDE OM UIT TE VOETBALLEN.OOK TOEN DE 2DE FORMATIE AAN DE BAK KWAM KON JE ZIEN DAT DE JONGENS EEN MOOIE PROGRESSIE HEBBEN GEMAAKT EN LANGZAAM OP ELKAAR INGESPEELD GERAKEN AAN DE TIME WAS HET DAN OOK 4 – 0

NA DE TIME HAD DE COACH VAN CARRIER EEN PLAN BEDACHT EN WERD DE DRUK VAN CARRIER IETS GROTER MAAR ONZE JONGENS BLEVEN KALM EN BLEVEN DAN OOK VOETBAL SPELEN MET ALS RESULTAAT DE 7 – 0 OP HET BORD WAAR WE ALS TEAM ZEER GELUKKIG OVER WAREN

ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE                                FSOC ACADEMY – B                            2          1

DEZE PLOEG HADDEN WE NOG NIET GEHAD MAAR WE WAREN VOORDIEN WEL GEWAARSCHUWD DAT HET NIET GEMAKKELIJK GING ZIJN.WE HADDEN EEN KLEINE AANPASSING GEDAAN IN DE TRATEGIE EN KEKEN EERST DE KAT UIT DE BOOM OM TE ZIEN IN WELKE STRATEGIE ZE ONS WILDEN VERSCHALKEN.NA BEPAALDE TIJD HADDEN WE HEN EEN BEETJE DOOR EN DE SPELERS KREGEN DAN OOK BEPAALDE INSTRUCTIES VAN AAN DE KANT EN DIT LEVERDE ONS DAN OOK RESULTAAT OP 1  -0 ,1 – 1 EN DAN HET DUWTJE NAAR 2 – 1;DE TRAINER VAN DE TEGENPLOEG KON HET BIJNA NIET GELOVEN MAAR DE TRAINER VAN MIDDELKERKE GELOOFDE ERIN.TEGEN ZIJN PRINCIPES LIET HIJ DE JONGENS OP HET VELD STAAN DIE DE ANDERE PLOEG IN DE KLEM HAD MAAR HET BRACHT OP.TERUG EEN OVERWINNING EN IEDEREEN TEVREE.

ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE                                KV KORTRIJK                                     2          1

JA,DAAR WAS DE ZWAARSTE VAN DE DAG -KORTRIJK.WE HADDEN NATUURLIJK DE TWEE BESTE SPELERS IN HET VISIER.DE SPELERS DIE GANS HET SPEL BEPAALDE EN OOK DE ANDERE SPELERS IN POSITIE BRACHT OM TE SCOREN.DE OPDRACHT WAS OM HET SPEL ACHTERAAN KORT TE HOUDEN ZODAT DE ENE SPELER NIET VAN ACHTEREN KON KOMEN DOOR ZIJN SNELHEID.ONZE SPELERS HIELDEN HEN AAN HUN OPDRACHT EN ZO MOEST DE TRAINER VAN KORTRIJK ZIJN TACTIEK VERANDEREN.DE TRAINER VAN MIDDELKERKE HAD DIT DOOR EN VERANDERDE DUS OOK EEN BEETJE ZIJN TACTIEK DOOR DIE TWEE SPELERS AF TE ZETTEN. ECHTER KWAM KORTRIJK OP VOORSPRONG MAAR MIDDELKERKE LIET ZICH NIET KENNEN 1-1 AAN DE RUST EN KORTRIJK IN PANIEK WANT DE LEEUWEN VAN MIDDELKERKE HAD BLOED GEROKEN EN WILDEN HUN PROOI VERSLINDEN.MET VOLLE MOET GINGEN DE SPELERS TERUG DE ARENA IN. NOG 4MINUTEN EN NOG STEEDS 1 – 1 MAAR WAT GEBEURD DAAR.EEN VAN DE LEEUWEN VOND HET WELLETJES EN SCOORDE DE WINNINGSGOAL : 2 – 1 EN WE GINGEN HET NIET MEER WEG GEVEN

ZOALS JULLIE ZIEN STAAN ER GEEN NAMEN IN HET VERSLAG EN DIT ENKEL OMDAT IK HET BELANGRIJKER VIND OM ALS PLOEG TE PRESTEREN EN NIET ALS PERSOON.

SPEELDEN VOOR ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE:

VANSTEENKISTE Milo – LEROY Fabian – DERYCKE Tiemen – AHMED Yassin – STEEN Lexim – MORSA Thiago – VAN DER HEYDEN Thibault – DARRAS Lowie

COACH:                       BOURS                        Johan

JULLIE DOEN HET FANTASTISCH EN DAAR BEN IK FIER OP.

MET SPORTIEVE GROETEN

JULLIE FIERE TRAINER JOHAN BOURS

3° SPEELDAG – 06/03/22 – OOSTENDE - MINIEMEN - U13

Voorlaatste wedstrijddag in deze play offs voor onze ZVC Bercaboys.

Vandaag zijn we te gast bij onze buren te Oostende in sportzaal De Spuikom.

ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE                    FUSION OOSTENDE                                       5          2

De 1ste match vandaag tegen de gastheren van de dag, Fusion Oostende. We weten dat we deze ploeg moeten aankunnen maar weten ook dat we direct wakker zullen moeten zijn. Fusion is een ploeg die we zien groeien in het tornooi. De wedstrijd vat aan en we krijgen kansen bij de vleet maar kunnen deze jammerlijk genoeg niet afwerken. Minuut 8 van de wedstrijd, diepe bal van Fusion op hun spits en tegen alle verwachtingen in is het Fusion die de score kan openen. Het staat 0 – 1. De wedstrijd gaat verder en wij krijgen de meeste kansen maar het is de keeper van Fusion die zijn ploeg recht houdt. Minuut 11 gaat in en daar is Fusion weer … 0 – 2 … . Iedereen staat aan de grond genageld, wij krijgen de kansen, Fusion komt 2x over en scoort 2x. Nog 3 minuten te spelen in deze eerste helft en we zijn tegen alle verwachtingen in al serieus op achtervolgen aangewezen. De moed zakt in de schoenen bij onze boys. Tijd voor een gouden wissel moet de trainer van de Bercaboys hebben gedacht, we zetten Issanour in om deze wedstrijd te doen kantelen. Nog geen minuut later kan Issanour Tibo aanspelen en bingo, de 1 – 2 staat op het scorebord. Kopjes terug omhoog bij de Bercaboys en we doen weer mee! De voorlaatste minuut van deze eerste helft gaat in en we hebben deze keer het geluk aan onze kant. Issanour zet voor en een speler van Fusion draait verkeerd weg en scoort in eigen doel. 2 – 2  is dan ook de ruststand. De tweede helft vangt nog maar net aan en Issanour kan Robin diep sturen. Maar daar is toch wel weer die verdomde doelman van Fusion zeker…. Het blijft 2 – 2 . In minuut 18 krijgt Fusion een vrije trap dicht bij doel. Mané zet zijn muur. Het zal toch geen waar zijn zeker dat het terug Fusion zal zijn die hier op voorsprong komt… . Gelukkig, Fusion mist en we kunnen verder doen met nog steeds de 2 – 2 op het scorebord. 1 minuut later staan we aan de overzijde voor een hoekschop in ons voordeel. Xander neemt de hoekschop en vindt Robin die goed voor doel staat gepositioneerd. Robin trapt binnen. Eindelijk, we nemen de voorsprong met     3 – 2. Minuut 20 van de wedstrijd, we ontbinden onze duivels en vinden de spirit terug om als ploeg te gaan werken. Mané kan Mauro aanspelen die meters pakt en op doel vuurt… maar daar staat weer die keeper van Fusion in de weg. Gelukkig was Xander goed gevolgd en kan hij de 4 – 2 in de rebound binnen trappen. Dit mogen we niet meer uit handen geven met nog 4 minuten op de klok. Voorlaatste minuut van de wedstrijd. Pas van Mauro naar Issanour die kan afleggen voor Xander en de 5 – 2 eindstand staat dan ook op het scorebord.

ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE                    ZVV ALL STARS                                              2          1

2de wedstrijd van de dag tegen zaalvoetbalclub All Stars met hun elite spelers van Cercle Brugge. Vorige wedstrijddag verloren met 3 – 1 in het voordeel van de All Stars na een fel bevochten wedstrijd. We hadden hier wat rust kunnen nemen na de vorige wedstrijd en de spirit zat goed. De neuzen stonden in dezelfde richting en we wisten dat we gingen moeten vechten voor iedere baltoets. Het fluitsignaal gaat af en we beginnen héél sterk aan deze match. Het verschil tussen de elite spelers van Cercle en onze gewestelijke spelers is nauwelijks op te merken. We hebben zin en gaan er voor. Het gaat op en af en er wordt door onze boys gevochten voor iedere centimeter. In minuut 7 van de wedstrijd hebben we toch terug een sterk keepende Mané nodig die hier een geweldige save doet en de 0 – 0 kan behouden. Toch is het in minuut 11 All Stars die kan scoren na wat gestuntel voor ons doel. Het staat 0 – 1 in het voordeel van de All Stars bij de rust. De tweede helft van deze partij vat aan en we zien terug gretige Bercaboys die zich niet zomaar gewonnen geven. De All Stars zijn individueel technisch misschien sterker dan ons maar wij staan er veel meer als ploeg en dat zou wel eens onze sterkte kunnen worden in deze partij! 2de minuut van de tweede helft. Issa kan een bal onderscheppen en dribbelt door tot aan de goal, Xander is gevolgd. Twee van ons tegen de keeper. Issanour legt af naar Xander en Xander kan binnen trappen. De 1 – 1 is een feit! We spelen collectief héél sterk! Iben, Mauro, Milan, Tibo vechten dan ook als echte leeuwen en maken het de All Stars héél moeilijk. Minuut 23 van de wedstrijd. Terug worden de All Stars gepakt op dezelfde manier… Issanour kan doorgaan en Robin is gevolgd. Issa legt af naar Robin en Robin doet wat moet en knalt de 2 – 1 binnen. Gans de bank van de supporters van de Bercaboys recht, wat een gevoel. Wij die op voorsprong komen tegen dit sterk team. 1 minuut later… Vrije trap voor de All Stars. Deze kerels missen normaal zulke kansen niet… maar deze keer wel … we blijven op 2 – 1 voorsprong met toch nog 8 minuten op de klok resterend. Het gaat terug hard tegen onzacht waardoor Issanour op minuut 25 tegen een gele kaart aanloopt. De laatste minuten gaan in en het wordt nagelbijten… houden we dit vol tot het fluitsignaal? All Stars zetten alles op alles om de gelijkmaker binnen te trappen. Wij laten ons echter niet doen en dankzij een sterk verdedigend collectief houden we stand. De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd. De ontlading is groot bij onze boys maar zeker ook bij de supporters die toch helemaal waren opgegaan in deze felbevochten wedstrijd.

ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE                    RAPID SUBS                                                  3          7

Laatste wedstrijd van de dag tegen de Rapid Subs uit Beernem. Wij hadden vandaag al 2 wedstrijden gewonnen. De Rapid Subs waren nipt onderuit gegaan tegen de All Stars maar hadden wel makkelijk gewonnen tegen Fusion. Wat konden we nog uit de kast halen vandaag? Halen we 3 op 3 vandaag of niet?  We starten deze wedstrijd direct vol moed. De hoofden omhoog na onze vorige overwinning. De wedstrijd is nog maar net bezig en we krijgen een vrije trap in ons voordeel. Issanour trapt op doel en het is Xander die in de rebound de 1 – 0 in ons voordeel kan binnen trappen. 3de minuut van de wedstrijd. De Subs breken uit en maken er 1 – 1 van. 4de minuut van de match. Issanour kan Xander aanspelen en Xander schiet hard binnen. Het staat 2 – 1 voor ons. 6de minuut van de wedstrijd. De bal gaat buiten terwijl iedereen van ons dacht dat het balvoordeel voor ons was. De Subs profiteren van de betwisting en spelen snel. De 2 – 2 is een feit. Het spel gaat op en af. We zien dat deze twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn. In de 7de minuut van de wedstrijd scoort Xander een hattrick. Het staat 3 – 2 in ons voordeel. Het gaat snel. Nog geen minuut later kunnen de Subs terug voor de 3de maal tegenscoren. 3 – 3 . Net voor rust wordt het zelfs nog 3 – 4 in het voordeel van de Rapid Subs. Na de rust zien we dat vooral de Rapid Subs hier de sterkste ploeg op het veld zijn. Wij hebben in de vorige match héél veel kruid verschoten en dat breekt ons nu zuur op. Trainer Dimi voert een wissel door in minuut 7 van de tweede helft nadat we terug dachten in balvoordeel te zijn. Maar neen, de scheidsrechter laat verder spelen waardoor terug de Rapid Subs hiervan kunnen profiteren en de 3 – 5 kunnen binnen knallen. In de slotminuten zien we dat onze Boys zijn moegestreden vandaag. Het wordt zelfs nog 3 – 6 en 3 – 7 als eindstand. Einde van deze voorlaatste wedstrijddag waarin we toch 2 van de 3 wedstrijden naar ons toe hebben getrokken. Vooral de wedstrijd tegen de All Stars zullen we herinneren als een zéér mooie collectieve overwinning! Genoeg gevoetbald voor vandaag. We trekken met zijn allen naar 1 van onze sponsors Frituur ALL-IN te Middelkerke waar we door ZVC Berca Middelkerke worden getrakteerd op lekkere frietjes.

VANROOSE Mané – MAENE Xander – PROOT Milan – AHMED Isnavour – VANDEVIJVERE Tibo – TANGHE Mauro – BRACKX Iben – DE MOLDER Robin

COACH:                       VANROOSE                 Dimitri

AFGEVAARDIGDE:       MAENE                        Davy

3de SPEELDAG _ MIDDELKERKE - CADETTEN - U15

ZVC BERCATEAM MIDDELKERKE                              ZVB OONATRAVEL                             3    –    0
De 3e speeldag werd afgewerkt in onze nieuwe thuishaven. Aftrappen deden we ditmaal tegen Oonatravel. Onze jongens begonnen gretig en voetbalden een vijftal halve kansjes bij elkaar maar zonder resultaat. Het gevaar werd concreter maar tot driemaal toe troffen we paal of deklat. De 1  -0 na een langeafstandsraket vlak voor het rustsignaal was dan ook dik verdiend.
Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft met heel wat kansen voor ons team. Het ontbrak ons vaak aan geluk en koelbloedigheid voor doel. Uiteindelijk vielen de verdiende 2-0 en de geruststellende 3-0 toch na een knappe combinatie.
Scoorden: 1 – 0 Sil, 2 – 0 Jari en 3 – 0 Io
ZVC BERCATEAM MIDDELKERKE                                 ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE        5   –   0
Tegen onze Bercabroeders kwamen we al snel op voorsprong na een knappe actie afgewerkt door Lucas. De 2  -0 kwam er nadat Lars een slecht weggewerkte corner binnen knalde. De Bercaboys bleven ondanks de achterstand geduldig wachten op een countermogelijkheid en kwamen een paar keer gevaarlijk opzetten. Onze jongens reageerden echter gevat en scoorden zo nog 2 maal op tegenaanval waardoor de wedstrijd al beslist was voor de rust.
Na de pauze waren we heel slordiger in de opbouw waardoor de 4-0 lang op het scorebord bleef staan. Na een snelle counter maakte Io er 5-0 van en lukte zo een hattrick!
Scoorden: 1 – 0 Lucas,  2- 0 Lars, 3 – 0 Io, 4 – 0 Io en 5 – 0 Io

FUSION OOSTENDE                                    ZVC BERCATEAM MIDDELKERKE                    0   –   3
Tegen het fysiek sterke Fusion kwamen we nooit in de problemen. Een eerst trap van Sil ging nog net naast. De tweede kans werd door Io op de paal geknald. Derde keer goede keer moet Io gedacht hebben bij de volgende kans want de 0 – 1 ging knap binnen. Lars schudde nog een knappe dribbel uit z’n sloffen maar besloot net voorlangs. De 0 – 2 viel nog net voor de rust na een verwarde fase met de buzzer en de ref die nog liet doorspelen.
De tweede helft speelden we heel volwassen uit: we gaven geen kansen meer weg (Gilles slikte geen enkele goal vandaag!) en creëerden er zelf heel wat. De afwerking kon enkel wat beter want verder dan de 0 – 3 kwamen we niet meer.
Scoorden: 0 – 1 Io, 0 – 2 Sil, 0 – 3 Sil