5° SPEELDAG – OOSTENDE

ZVC BERCABOYS MIDD                                  SOCCERBOOST                 2          4

2de speeldag voor onze spelers, ploeg was een beetje gehavend dit door Corona we waren maar met

6 spelers .

In de 1ste helft :al na 7 minuten waren we al een speler kwijt, dit na een tackle op Rune en moesten we met 5 verder.

We hielden momenteel no stand maar in de 9e minuut werd het 0 – 1 voor de Soccerboys

In de 2de helft werd het al snel 0 – 2 maar Gilles kon dan met een mooi doelpunt 1 – 2 maken en Jasper bracht ons zelfs op 2 – 2, dit op een assist van Gilles. Maar zonder wissel spelers werd het moeilijk en kregen we de laatste minuten nog 2 doelpunten tegen. Het werd 2-4

FUSION OOSTENDE                                       ZVC BERCABOYS MIDD           1          2

In de 1ste helft kwamen we al naar 5 minuten op achterstand 0 – 1 , maar onze spelers beleven werken en Jasper maakte er 1 – 1 van. Tijdens de 2e helft kon Gilles de winning goal scoren en zo hebben we onze eerste zege beet . Nu op naar de volgende speeldag

SPEELDEN VOOR ZVC BERCABOYS MIDDELKERKE

BACKERS Bente – BRISSINCK Jorben – DEWITTE Thomas –INGELBRECHT Gilles – VANDENSCHRICK Jasper – CARETTE Rune

COACH:                                   DEWITTE         DOMINIEK

AFGEVAARDIGDE:                   BRISSINCK     GUY

ZVC BERCATEAM MIDDELKERKE

4° SPEELDAG – MIDDELKERKE

FUSION OOSTENDE                                       ZVC BERCATEAM MIDD             3          5

Doelman Bente Backers komt ons vandaag verstreken waarvoor dank, voor de rest spelen we met onze eigen jeugd.

De bal gaat goed heen en weer en Staf toont zich voor de eerste keer en kan op een counter de 0 – 1 scoren. Fusion met inderdaad sterke spelers scoort vlug de 1 – 1. Na fout op Mauro, kan Arno de 1 – 2 scoren recht in de winkelhaak. De match wordt hard met vele duel en net voor het rusten scoort Fusion de 2 – 2.

Na een actie Rune – Tiebe, scoort Tiebe mooi in de hoek 2 – 3. Even later kan Mauro alleen doorzetten en scoort vlot de 2 – 4. Doelman Bente laat zich opvallen met enkele mooie reddingen. Beide ploegen zijn elkaar waard en Fusion scoort nog tegen 3 – 4, maar de nooit opgevende Rune legt de eindstand vast 3 – 5.

ZVC BERCATEAM MIDD                                  ZVC BERCATRAPPERS MIDD         3          1

Moeilijke match om te winnen had men gedacht. Na verlies in de vorige confrontatie wilden we vandaag beter doen tegen de ervaren spelers van de Bercatrappers.

Na een studieronde kon de tegenstrever de score openen 0 – 1. Staf onze laatste man wil het zo niet laten en scoort met een verre trap de gelijkmaker 1 – 1. We zitten goed in de wedstrijd en geven de tegenstander weinig ruimte dankzij de enorme inzet van onze jongens. Arno wordt vrijgespeeld door Tiebe en scoort met zijn goeie linker de 2 – 1. Rune en Tiebe beiden op de flank lopen alle gaatjes dicht en onze doelman Bente toont zijn klasse met tal van reddingen. Er zijn nog kansen van beide kanten, maar het is Staf die na uitkomen van hun eigen doelman, vanop eigen veld kan scoren 3 – 1.

Mauro en Arno houden de bal verstandig in eigen ploeg en de Bercatrappers zijn eraan voor de moeite.

Prachtige prestatie van ons ploegje met een 2-de overwinning van de dag.

ZVC BERCATEAM MIDD                                  ZVC BERCASCHOTTERS MIDD        1          8

Match tegen de nationale spelers van Martin en Jonathan. De wedstrijd begint meteen op een hoog tempo, te hoog voor ons en het staat snel 0 – 2. We schakelden een tandje hoger en Arno scoort de 1 – 2. Het hoge tempo doet ons pijn en het staat 1 – 3. Op karakter geven we niet op en Mauro scoort net niet.

Er is nog altijd Bente die samen met Staf hun talent tonen om een grote afstraffing te voorkomen. Met ons ploegje hebben we toch de meeste vooruitgang geboekt van alle ploegen denk ik. Dus een dikke proficiat aan alle spelers!

SPEELDEN VOOR ZVC BERCATEAM MIDDELKERKE:

BACKERS Bente – SYS Staf – VANDENKERCKHOVE Tiebe – STROOBANTS Arno – CARETTE  Rune – ZWAENEPOEL Mauro

COACH:                       MAENHOUDT              Guido

AFGEVAARDIGDE:       CARETTE                     Nico

ZVC BERCATRAPPERS MIDDELKERKE

ZVC BERCATEAM MIDD                                  ZVC BERCATRAPPERS MIDD           3          1

Onze jongens startten gretig en kregen al snel enkele kleine kansjes maar de thuisdoelman keepte heel sterk en hield z’n netten aanvankelijk schoon. Op slag van rust vonden we toch een gaatje en kwamen we verdiend op voorsprong. De tweede helft moesten we het spel ondergaan. Na een foutje van onze doelman en een streep in de winkelhaak stonden we 2 – 1 achter. Het signaal voor onze kerels om het spel weer in handen te nemen. Tevergeefs gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer waarna we in de laatste minuut nog het deksel op de neus kregen.
ZVC BERCATRAPPERS MIDD                          FUSION OOSTENDE                        4          1

Tegen Fusion Oostende kwamen we nooit in de problemen. Onze snelle en technische vaardige tegenstanders hadden blijkbaar al hun pijlen al verschoten in hun twee vorige wedstrijden. Enkele jongens kampten met krampen en gingen  bijna niet meer vooruit. De overwinning kwam dan ook nooit in het gedrang.
ZVC BERCASCHOTTERS MIDD                        ZVC BERCATRAPPERS MIDD            8          3

Onze seizoensafsluiter was al na 5 minuten gespeeld. De wedstrijd werd meteen doodgemaakt door onze hoog drukkende en uiterst efficiënte tegenstanders. Elk foutje werd genadeloos afgestraft en pas na de

5 – 0 losten de Bercaschotters het gaspedaal. Hierna hadden ook wij wat meer in de pap te brokken. Het spel ging nu over en weer en ook onze toppers konden nu een paar keer de netten laten trillen. Veel dichter in de stand kwamen we niet meer want ook wij incasseerden nog een paar doelpunten.

SPEELDEN VOOR ZVC BERCATRAPPERS MIDDELKERKE:

DEVOS Jules – DERAMOUDT Sam – VANDECASTEELE Noah – MOCAR Theo – BRICHE Mathis – VANDEVIJVERE Emiel

COACH:           DERAMOUDT   Gianni

ZVC BERCASCHOTTERS MIDDELKERKE

ZVC BERCASCHOTTERS MIDD                       FUSION OOSTENDE                      6          0

Net zoals bij de vorige matchdag begonnen we wat stroef en bij de 1e wissel na 7’ stond het nog steeds

0 – 0. Daarna begon de machine te draaien en met veel mooie combinaties snelden we naar een 6 – 0 overwinning niettegenstaande Oostende flink weerwerk bood.

ZVC BERCATEAM MIDD                                  ZVC BERCASCHOTTERS MIDD           1          8

Tegen onze clubgenoten die hun twee voorafgaande wedstrijden wonnen met een nooit aflatende Staf en een sterk keepende Bente, begonnen we wervelend en na 2’ stond het al 0 – 2 door onze topscorer Neo. Bij Bercateam dat reeds 2x het volle pond gaf, sloeg de vermoeidheid wat toe en ondanks een terug goed keepende Bente en gepast weerwerk van Staf, konden ze niet beletten dat we een 1 – 8 overwinning op het bord prikten met goede inzet en mooie combinaties

ZVC BERCASCHOTTERS MIDD                       ZVC BERCATRAPPERS MIDD                3          8

Onze 3° wedstrijd tegen de eerstejaars scholieren begonnen we sterk. Niettegnstaande een meer dan goeie doelman aan de overkant, liepen we vlug uit tot een confortabele voorsprong waarbij na 1 helft de wedstrijd reeds binnen was, vooral dank zij onze goelgetters Neo en Noah, respectievelijk 10 en 8 doelpunten vandaag…

De 2° helft temperden we wat en werd de wedstrijd mooier met kansen aan beide zijden, waarbij de youngsters ook hun voetbalkwaliteiten toonden en Sil zich aan de overkant toonde als onverzettelijke keeper. De eindstand werd 8 – 3 en we zagen naast de doelpunten vooral veel mooie combinaties en gretige spelers op een mooie niveau.

SPELERSKERN ZVC BERCASCHOTTERS MIDDELKERKE:

DELVAUX Nathan (doelman) – ACHAK Esteban – DESCHRYVER Jacques – VERMEIRE Neo – RAJI Hossam – MAKANZA MBELEBA Noah – OUANANA Badis

COACH:                       DELVAUX                    Jonathan

AFGEVAARDIGDE:       DESCHRYVER              Martin